Alla inlägg den 19 januari 2007

Av Kenzo - 19 januari 2007 23:09

Hej dagboken!
Kallt idag, usch! Kenzo fick en snabbprommis innan jag åkte till stan för ett RTP-möte. Tänk att han direkt känner på sig att jag ska ut på nån aktivitet när han inte ska få följa med! Då ligger han på hallmattan med hakan i golvet och bara suckar....Annars är han minsann på språng och alert som bara den!
När jag kom hem packade jag bara in lite nyinköpta matvaror och åkte till kennel Kafati här borta i Lunne för att häsa på Margot och hennes underbara bruna Labradorvalpar, 6 veckor gamla. Ååhh så söta, mörka kraftiga jättemysiga. tur att man ibland har lite karaktär och förstånd och inte bokade en...

Sen tyckte vi att Kenzo kunde få busa lite ute med den 10 månader gamla tiken Godis. Men Kenzo tyckte inte alls att det var nån bra idé, han ville bara gå runt och lukta å pinka, var totalt ointresserad av tjejens alla lekinviter. Tristpelle!

Tor och Bözz hade haft lajbans här hemma medan de hade "FF" De hade lyckats släpa iväg uthyrde Hazzans favvofilt från sängen i syrummet, genom vårt sovrum, genom hallen och nerför halva trappen!

Ibland önskar man att man hade övervakningskameror!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards