Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Kenzo - 14 februari 2010 21:32

Hallå dagboken!


Så var det söndag kväll igen, efter en händelserik vecka.


Tisdag var det promenaddag. Karin lämnade av Yazza eftersom hon skulle en sväng till Umeå. Vi promenerade runt sjön och efter alla år av promenerade samma dag och samma tidpunkt så känner man igen och hälsar på de flesta man möter. Många stannar också och pratar när vi sitter där och fikar. En av de personer som med raska steg promenerade förbi oss som han gjort så många gånger förr hälsade vi på. På onsdag fick vi veta att personen avlidit under natten. Tänk vad fort allt kan ändras?

På kvällen kom Annica förbi då vi hade ett viktigt datorärende som skulle avhandlas tillsammans.


Onsdag åkte jag och kusin Maria och köpe semlor. Sen hälsde vi på mormor, jag vill också vara lika klar i huvudet när jag snart ska fylla 96!


Torsdag var det förberedelser och packning och sen bar det av till Karin och lämna Kenzo där. Patrik fyllde år så vi kom hem från Själevad med magarna fulla av tårta :-)


Fredag morgon bar det av till Stockholm hela familjen. Det skulle köpas  klänning till Carros studentbal, och hälsa på syster med familj förstås. Vi har promenerat åtskilliga mil i snömodden på gatorna kring St Eriksplan, Söder, Karlaplan och i City. Sen har vi nog åkt tunnelbanan i minst ett par timmar också.


På lördag förmiddag var klänningen inköpt och vi kunde avnjuta en god middag hemma hos Karin. Carro fick äran att köra oss tillbaka till hotellet båda kvällarna men vår "tjat-kärring" i GPS:en är inte riktigt pålitlig, utan guidade henne rakt igenom City bland krogköer och hetlevrade Taxichaufförer, men hem kom vi till slut.


Vi var hemma rätt tidigt efter ett stopp på IKEA i Sundsvall och ett tankstopp. Nu återstår bara tvätthögen, en dyyyr klänning och en ny vecka förstås. Ha en bra sådan   


Nedan en helt annan klänning, buren av Maria en midsommarafton för några år sedan. Kenzo och mamma Mitzy följer med för att hämta blommor till midsommarstången. Ser härligt ut med sommar.....


  

Ovido - Quiz & Flashcards