Alla inlägg den 20 augusti 2007

Av Kenzo - 20 augusti 2007 22:51

Hallå dagboken!


Anders pappa Bengt gick bort i lördags, 74år gammal. Nästan på dagen 3 år efter min egen pappa. Sorgligt är det, även om han varit sjuk länge och man så att det egentligen bara gick åt ett håll så är det ändå svårt att fatta att han är borta för alltid. Så nu har barnen varken farfar eller morfar kvar. Själv hade jag ju min morfar kvar tills jag var 34 och mormor lever ju ännu, så olika kan det vara....


Nu till något trevligare, på onsdag åker jag, Kenzo, Yazza och Karin ner till vår sjöbod i Fiskebäckskil några dagar, en riktig "husmors-semester" utan man och barn ;-) ska bli jätteskönt, hoppas bara att vädret blir bättre än det var när vi var där i början på juli. Jag har aldrig varit där annat än mitt i högsommaren och nån påsk när jag var liten, så det ska bli kul att se hur där ser ut utan en massa turister.


Kattungarna växer och frodas, nu är de 4 veckor, katten Kajsa bor här uppe med oss och det går jättebra. I fredags dök så upp en liten kattunge med skadad svans på E4, annons kommer i morrn, hoppas den har ett hem.





Ovido - Quiz & Flashcards