Alla inlägg den 23 juni 2010

Av Kenzo - 23 juni 2010 21:41

Hallå dagboken!


Vad har hänt sen sist då.......? Efter sista tidens festligheter har vi väl mest försökt varva ner och komma tillbaka i normala gängor igen.


Förra torsdagen var vi med på del 2 i lydnadscupen uppe på Torpet. Välkända moment för oss, men nyttig träning. Efter en rörig platsliggning så fick vi startnummer 9 av 13 ekipage vill jag minnas. Ett av momenten var "läggande under gång" vilket jag inte tränat på åratal, bara att hoppas att det satt kvar i minnet på Kenzo. Det gjorde det, och när poängräkningen var klar visade det sig att vi vunnit denna deltävling :-). Inofficiellt, avslappnat och mycket trevlig ordnat, perfekt träningstävling.


Med humöret på topp så bestämde vi att vi skulle ta ett träningspass igår tisdag tillsammans med Anders, Gunilla och Ghino. För en gångs skull var det inte iskallt där uppe utan blåste varma vindar och var riktigt skönt. Vi peppade och tipsade varandra efter bästa förmåga och hundarna gjorde riktigt bra ifrån sig. Anders tog några riktigt fina bilder, bland annat ursprunget till bilden här nedanför. Fler bilder från träningen finns på hemsidan.


Åkte sen och tittade på Carros match på Arnäs IP. Kenzo som förr tyckte fotboll var en tragisk sport där man bara fick ligga stilla har nu ändrat sig till att tycka det är ganska trevligt att ligga där på läktaren och spana.


I dag har Emma och jag varit till Umeå en sväng, vi hade en trevlig dag trots att det inte gick som Emma tänkt sig.....men det är bara att bita ihop och försöka igen.


Snart är det midsommar och i år firar vi ute på Hornön, ifjol var vi ju här hos oss och det gick ju också bra, men Hornön hör ju lixom midsommar till. Jag är säkler på att vi kommer att få riktigt trevligt som vanligt :)


Ha en trevlig midsommar och sommar alla :)

  



Ovido - Quiz & Flashcards